זריקה ללא השפעה......

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/06/2020 | 07:20 | מאת: ס

שלום האם זריקת קורטיזון DIPROSPAN נחשבת לזריקה חלשה? הזריקו לי ביום ראשון לפני 3 ימים עקב דלקת ולא הרגשתי כלום בזמן ההזרקה ובנוסף אין שיפור או הקלה בכאב השגרתי של היד , כאילו לא עשיתי זריקה. אנשים שעשו את הזריקה אמרו שמרגישים את ההזרקה ושזה שורף וכואב מספר ימים וכאן כלום. לא שרף בעת ההזרקה מהחומר ובנוסף הכאבים של היד נשארו באותה עוצמה

שלום, תחילה, לא כתבת היכן קיבךלת זריקה, באיזוא אבחנה, אלו טיפולים עברת לפני כן, כמה זןמ אתה סובל מהדקלת ... שנית, זריקת דיפרוספן אינה מטה קסמים וכמו בכל טיפול רפואי אין 100% הצלחה עם הטיפול. ככל שהדלקת חמורה יותר וממשוכת יותר, סיכויי ההטבה לאחר זריקה פוחתים. בברכה, ד"ר יהודה

10/06/2020 | 09:23 | מאת: ס

קיבלתי בכתף, קיבלתי לפני זה טיפול בקספו 8 ל10 ימים שלא עזר, הדלקת נמשכת חצי שנה ואני מוגבלת בתנועותיי, צילום רנטגן ואולטראסאונד תקינים. עושה פיזיותרפיה כבר 4 טיפולים ללא שינוי, לא מועיל. מתעוררת בלילה מאי נוחות של הכתף הסובלת והזרוע. זה כבר היה אמור להשפיע? הזריקה חלשה או חזקה? תוך כמה זמן יש תוצאות? ומה השלב הבא אם זה לא יעבור? עוד זריקה? אין פורום לכתף..

אינני מומחה כתף. פנה לפורום אורטופדיה

10/06/2020 | 13:06 | מאת: ס

אין פורום אורטופדיה של כתף

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד