היד שלי התנפחה קיבלתי מכה חזקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

20/05/2020 | 10:05 | מאת: ב

אני לא יודעת מה לעשות ואיך לספר.. שלשום 3 בנים מהכיתה שלי קשרו לי את שתי הידיים למקל של מטאטא לרוחב ואז הם הורידו לי את המכנסיים והתחתונים בגלל שהידיים שלי היו קשורות ורציתי לברוח נתקעתי בדלת כי הידיים שלי לא עברו ונפלתי אחורה וקיבלתי מכה ממש חזקה בידיים מהמשקופים ובגב מהרצפה. אני לא הצלחתי לקום גם כי לא היו לי ידיים וגם לא רגליים כי הבגדים הפריעו כי הם הורידו לי אותם עד למטה... הם גם נגעו בי באיבר מין וצחקו עליי היד ימין שלי התנפחה וכבר יומיים כואבת לי אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה שיידעו את מה שעשו לי אבל אם ישאלו איך זה קרה אני לא רוצה להגיד הם אמרו לי לא להגיד אם אני יגיד אני יצטער על זה עכשיו מה שכואב לי זה היד יש לי כחול בגב וגם נהיה לי מגרד באיבר מין אבל אולי זה יעבור אבל היד ממש התנפחה אני אשמח לעזרה בפורום

20/05/2020 | 16:29 | מאת: ב

בסוף הלכתי לרופא אמרתי לו שקיבלתי מכה ביד בלי לפרט ועשיתי צילום יש לי נקע

שלום רב, הצטערתי לשמוע על המקרה המדווח בשאילתא. לאור תיאורו, ממליץ לדבר בהקדם עם יועצת/פסיכולוגית בית הספר וכן לפנות בהקדם האפשרי לבדיקה מסודרת במרפאת האם על מנת לשקול האם יש צורך בהפניה להמשך בירור במסגרת חדר המיון בבית חולים.

21/05/2020 | 19:59 | מאת: ב

הסתדרתי זה נקע

אני שמח לשמוע כי מדובר רק בנקע. עם זאת, ממליץ בחום לטפל בכל סיפור המקרה מול הגורמים המוסמכים בבית הספר.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד