עצביים פריפריים לאחר כישלון ב2 ניתוחים בב"ח איכילוב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

03/05/2020 | 16:53 | מאת: צביקה

מה קורה בעצבים אולנרי ומדיני אחרי שני ניתוחים כושלים כאבי והנימולים נמשכים ויש היצתלקות סביב העצב. מחכה לתגובתכם צביקה.

צביקה שלום, אני לא מבין בדיוק את השאלה. כמו כן אין לי מידע על הניתוחים שבוצעון, גובה הפגיעה ומה הסטטוס התפקודי כעת. חתך בעצבים מדיאני ואולנרי הינו פציעה קשה הפוגעת רבות בתפקוד היד. גם בניתוח האופטימלי ביותר, אין התאוששות מלאה. בנוסף, חלק מתהליך הריפוי כולל רקמת צלקת שאין להימנע ממנה. יש להיבדק באופן יסודי על מנת להעריך את החוסר התפקודי כעת, לעשות בירור ע"י EMG ולנסות לשפר את תפקוד היד, אך הציפיות צריכות להיות מציאותיות לאור הפגיעה הקשה. בברכה, ד"ר יהודה

05/05/2020 | 13:18 | מאת: צביקה ברקוביץ

צביקה שלום, אני לא מבין בדיוק את השאלה. כמו כן אין לי מידע על הניתוחים שבוצעון, גובה הפגיעה ומה הסטטוס התפקודי כעת. חתך בעצבים מדיאני ואולנרי הינו פציעה קשה הפוגעת רבות בתפקוד היד. גם בניתוח האופטימלי ביותר, אין התאוששות מלאה. בנוסף, חלק מתהליך הריפוי כולל רקמת צלקת שאין להימנע ממנה. יש להיבדק באופן יסודי על מנת להעריך את החוסר התפקודי כעת, לעשות בירור ע"י EMG ולנסות לשפר את תפקוד היד, אך הציפיות צריכות להיות מציאותיות לאור הפגיעה הקשה. שלום לך ד"ר! תודה רבה לך על תשובתך הכנה, יש לי בדיקה ב16.8.20 בבלינסון,,אודה לך אםתוכל להקדים לי את הבדיקה מכיוון שאני מחכה חצי שנה לבדיקה ויש לי כאבים נוראים. מחכה לתגובתך ותודה לך מראש.

אין פורום זה דן בעניינים מזכירותיים/אדמיניסטרטיבים. הפניה תוכל להתבצע דרך מזכירות המרפאה.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד