כאבים באזור המרפק יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/04/2020 | 18:13 | מאת: איציק

שלום בן 51 בריא מזה חודשיים כאבים באזור המרפק והיד מתגברים בעבודה פיזית ,עוסק בהתקנת דלתות. שאני מאגרף את היד יש לי כאב חזק לאורך היד מהמרפק מטה, עובד עצות .מה דעתך תודה

איציק שלום, על מנת להגיע לאבחנה, יש צורך לבדוק אותך תחילה, אך מהסיפור שאתה מתאר לעיל נראה כי מדובר ב"מרפק טניס" - כלומר, קרעים של אחז הגידים המיישרים בצד החיצוני של המרפק. לרוב מדובר במחלה שחולפת מעצמה, אך היא עקשנית והסימפטומים יכולים להימשך גם מעל שנה. על מנת להקל על הכאבים יש מספר אפשרויות - חבק למרפק, זריקה מקומית ופיזיותרפיה, להם תצטרך הפניה מאורטופד. מנגד, תוכל לחפש בגוגל, יוטיוב סרטונים tennis elbow exercises ולתרגל באופן עצמאי בבית. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד