שבר רדיוס דיבטאלי וpt

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/03/2020 | 23:45 | מאת: לאה

בערך כמה טיפולי פיזיותרפיה צריכים לאחר שבר ברדיוס דיסטאלי לאישה בת 27? לפי הבנתי זה שבר יחסית קל. גבס ל6 שבועות ואז הורדת הגבס ותחילת טיפולי PT.

לאה שלום, זה תלוי בעיקר במוטיבציה של המטופל. הפגישות עם הפיזיותרפיסיט/ית הינן רק על מנת לתת הרדכה ולבדוק האם קיים שיפור בין פגישה לפגישה. רוב העבודה הינה תרגול ביתי בין הפגישות של מה שמלמדים אותך. אם אכן מדובר ב"שבר יחסית קל" לרוב 6-8 טיפולים יספיקו (בד"כ נמשך כחודשיים-שלושה)

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד