ניתוח בפרק כף היד-ניתוח cts

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/01/2020 | 14:43 | מאת: יפית ש

שלום! אני מעונינת לדעת לאחר ניתוח בשורש כף היד, כמה זמן נדרש להחלמה מלאה?והאם תהיה באפשרותי לאחר חודש לחזור לתפקוד מלא ביוגה?תודה מראש.יפית

יפית שלום, הצלקת נסגרת תוך כשבועיים-שלושה. לאחר מכן אין מגבלת תפקוד ומותר לבצע הכל עם היד, אך לעיתים הצלקת רגישה וזה עלול להפריע ליוגה (אך לא מזיק). מבחינת החלמה, זה תלוי במשך הזמן ובמידת הלחץ. על העצב. לרוב הנימולים משתפרים תוך מספר ימים, והרדימות תוך מספר שבועות. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד