הסבר ממצאים של רנגטן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/12/2019 | 20:26 | מאת: דניאל

אודה לעזרתכם בהסבר הממצאים לאחר רנגטן- "צילום אגודל כף יד ימין בשני מנחים ==================== בצילום צדדי נראנה קו לויסנטי תת קורטיקלי עורקי באספקט וולרי של ראש 1 MC - שבר ללא תזוזה ? מבנה ? פרט לכך אין לזהות קו שבר או פריקה " ניתן להעריך זמן שיקום של פציעה כזו?

דניאל שלום, חסר הסיפור הקליני ולא ברור מדוע ביצעת צילו. האם היתה חבלה ? מתי ? מנגנון ? גיל ... בכל מראה קו לוסנטי יכול להיות שבר קטן ללא תזוזה או רק ממצא אקראי בצילום. גם אם מדובר בשבר, תוך 3-4 שבועות הוא יתחבר, הכאב ירד והתפקוד ישתפר בהדרגה בברכה, דר׳ יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד