כאבים בשורש כף יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/12/2019 | 21:47 | מאת: איתי

כאבים בשורש כף יד ימין נעשו טיפולי פיזיותרפיה וכן דיקור סיני ומסז אך ללא הועיל כמו כן לקחתי מס פעמים אטופן 600 מג על מנת להקל על הכאבים , כי לא יכול לישון בלילה כאבים מהשכמה הימנית ומטה האם ישנו מצב שהכאבים מגיעים מהצוואר ומקרינים לשורש כף יד ימין? האם ניתן ורצוי לדעתך לעשות mri לנושא הזה ?

איתי שלום, קיימת אפשרות שאכן הכאבים קורנים מהצואר, אך זו אינה האופציה היחידה לכן לפני בדיקות עזר נוספות יש להיבדק תחילה ע"י אורטופד או מומחה לכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד