שבר בזרת שלא טופל וכיום ממש סובל ממנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/11/2019 | 01:47 | מאת: ניב

שלום קוראים לי ניב ואני חייל , לפני מס שנים שברתי את הזרת ביד ימין , עד יום זה האצבע לא טופלה משום שהרופאה לא איבחנה שזה שבר ולא קיבעו לי את האצבע ורק לאחר חודש מיום הנזק גילו ששברתי את הסרת ואין כלל מה לעשות בנושא . האצבע נשארה נפוחה ועקומה , והדבר שהכי מטריד אותי בה הוא הצורך להוציא מהאצבע השבורה "קליק" כבר הרבה זמן שאני סובל מזה וזה מאוד מאוד משגע אותי ברמה שאני מוכן לשבור אותה שוב שזה יפסק . אני ממש סובל ובצבא לא מתייחסים אליי ולא נותנים לי מענה .. אשמח לקבל תשובה שתעזור לי תודה

ניב שלום, יש צורך לבצע צילום עדכני ולגשת לבדיקת מומחה לכירורגיה של היד בשביל לבחון מה האופציות הטיפוליות האפשריות. בכל מקרה, לשבור את האצבע באופן מכוון, לא נשמע לי כמו פיתרון טוב. בברכה, דר׳ יהודה

24/11/2019 | 14:26 | מאת: ניב

היי שוב, נתתי דוגמא לצורך הבנת הסבל שיש לי מהאצבע . עשיתי צילום לפני שבוע ואמרו לי שהכח בסדר נראה אבל האצבע שלי נפוחה ועקומה ואני בכלל לא מסכים עם הרופא ..

אינני יכול להתווכח עם מסקנות של רופא אחר דרך הפורום. תמיד תוכל לקבל חוות דעת שניה. יש להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד