שבר בשורש כף יד עדיין כאבים בשורש כף יד ובאצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

14/11/2019 | 16:16 | מאת: שרה

שבר בשורש כף יד _עדין יש כאבים בשורש כף יד והאצבעות בmri ייצא באספקט דורסלי של שורש כף יד הודגמה בצקת משמעותית של השומן התת עורי

שרה שלום, לא כתבת כמה זמן עבר מהשבר ולכן אינני יכול להתייחס. באופן עקרוני, לאחר שברים של שורש כף היד, כאבים עשויים להישמר מספר חודשים ולכן מה שחשוב הוא המגמה, כלומר האם עם הזמן הכאבים יורדים בעוצמתם. בצקת בשומן התת עורי הינה ממצא נורמלי לאחר שבר ואינו מצביע על בעיה בתהליך ההחלמה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד