שבר בשורש כף היד עם תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

20/10/2019 | 15:21 | מאת: דני

שלום, יש לי שבר בשורש כף היד, ברצוני לדעת מה קורה אם אני לא מבצע ניתוח או לחילופין יבצע מאוחר יותר אם השבר לא יתאחה כמו שצריך

דני שלום, לאחר שהשבר יתאחה, הניתוח שניתן לבצע כיום כבר אינו אפשרי והוא הופך מורכב יותר עם תוצאות פחות צפויות מאשר ניתוח כשהשבר "טרי". האם בהכרח ניתוח כעת, יתן תוצאות טובות יותר מאשר בלי ניתוח תלוי בהמון מדדים כגון קונפיגורצית השבר, גיל המטופל, רמת תפקוד, דומיננטיות של היד הפגועה וכו' ... אין לי יכולת לנבא זאת מכאן, אך תוכל לקבל חו"ד שניה ממומחה לכירורגיה של היד שיבדוק אותך ואת הצילומים שביצעת על מנת לקבל החלטה מושכלת בברכה, ד"ר יהודה ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד