שבר ביד שמאל בעצם האולנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/10/2019 | 19:55 | מאת: נועה

לפני כ3 וחצי חודשים שברתי את היד באולנה טופלתי על ידי גבס ארוך כחודש וחצי ועכשיו אחרי חודש וכמה ימים(אני מתעמלת התעמלות קרקע)אני מנסה להתחיל עמידות ידיים ואני כבר בפיזיותרפיה ומתמידה לעשות את התרגילים לחיזוק שורש כף היד ויש לי כאבים בכף היד כאשר אני מפעילה עליה לחץ כמי עמידת ידיים מה אפשר לעשות

נועה שלום, שברים באולנה נוטים להתחבר לאחר כ-3 חודשים. יש לוודא כי אכן נוצר חיבור בעמדה תקינה אצל האורטופד המטפל. אם אכן כך, הרי שכאבים באמה ושורש כף היד וחולשת שרירים עשויים להימשך מספר חודשים וישתפרו עם הזמן וכעת צריך בעיקר סבלנות. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד