לחזור לנגן גיטרה לאחר שבר ביד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/08/2019 | 23:43 | מאת: רוי

אני נגן מקצועי, שברתי את אגודל ימין לפני 5 שבועות בדיוק. הורידו לי גבס לפני שבוע (4 שבועות מהשבר) ואני עושה המון פיזיוטרפיה, כבר מקליד במחשב ועובד עם עכבר, והצלחתי לנגן קלידים ולשחות... אני רוצה לקחת גיטרה ליד ולהתחיל לנגן בכוח כנגד מגבלת התנועה אבל חושש שהשבר יזוז... האם מותר לי לעשות את זה בשלב זה ? ואם לא, אז מתי כן ? תודה!

רוי שלום, תלוי בשבר. מאחר ולא ראיתי צילום, אתקשה להתחייב אבל לאחר 6 שבועות מהחבלה הייתי יותר בטוח להפעיל כח בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד