כאבים ונמולים עזים וקושי בסיבוב שורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

31/05/2019 | 17:55 | מאת: איאד

לאחר שנה משבר בראדיס ואולנה עשיתי mri בשבוע שעבר ואני הפענוח שאסמח לעזרה בחוות דעת לסיבה שהכאבים נשארים ומתעצמים : עמדה עצמות אולנר פלוס משני לשבר ברדיוס עם קיצור של העצב, איחוי מלא. קיים עיוות בקצה של העצם. לא הודגמה פגיעה סחוסית. סימני SPRAIN בסליל בחלקו הדורסלי. הדגמה תקינה של סקאפו-לונטה. הדגמה תקינה של TFCC. הדגמה תקינה של DRUJ. שינויים בצקתיים בשרירquadratus pronator ,קרוב לוודאי משני לפגיעה anterior interosseous nerve

איאד שלום, יש חלך מספר ממצאים המצריכים המשך בירור וטיפול שאכן יכולים להסביר כאבים ממושכים אחרי שבר בשורש כף היד. למרות זאת, הטיפול בסופו של דבר הוא במטופל ולא ב-MRI ולא ברור מה כואב לך ומה מפריע לך והאם יש קשר בין ממצא ה-MRI לסימפטומים. ייתכן וכי אתה זקוק לטיפול ניתוחי -אך טיפול זה תלוי בעיקר בממצאי הבדיקה ולא בממצאי ה-MRI. ממליץ לך לגשת עם ה-MRI וצילומי רנטגן שביצעת במהלך השנה האחרונה מאז השבר על מנת לקבוע את המשך הטיפול. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד