החמרה לאחר ניתוח קרפלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

28/05/2019 | 03:44 | מאת: לינדה

ד״ר שלום, בעבר התייעצתי עימך בפורום ועתה אני פונה בשנית, ברשותך... בת 36 - כיום קרע באנולוס בגובה c6c7 (החמרה בכאבי הצוואר עם הקרנה לראש מאחור בחודשיים האחרונים, טרם בוצע mri עדכני) לפני 11 שנים ניתוח דיסקוטומי צווארי בגובה c5c6 לפני 3 חוד׳ בוצע ביד ימין ניתוח התעלה הקרפלית. כיום - כאבים קשים ובלתי פוסקים בכף היד המנותחת, המלווה בתחושה של ״משהו מסתובב בפנים, משיכה (כואב ממש) וזרמים חשמליים. זה לא מפסיק לרגע....זה כואב 24/7 ועל אף שאני ממשיכה לעבוד וכו׳ מאוד קשה עם הכאב העצום. הכאב לציין מלווה לאחרונה גם בהירדמות האצבעות. תור ל EMG אין לצערי על אף כל נסיונותיי, והכאב כאמור בלתי פוסק בכל שעות היום. בבקשה בבקשה - מה עליי לעשות?? תודה מראש 🙏🏻

לינדה שלום, קשה לי מאוד להעריך דרך הפורום את מקור הבעיה. האם מדובר בהחמרת הבעיה הצוארית ? האם קיים נזק מאיזור הניתוח ? ממליץ להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד או לחזור לרופא שניתח אותך בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד