כאבים במרפק וזרוע יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

22/05/2019 | 16:40 | מאת: אתי

שלום. אני מדצמבר האחרון סובלת מכאבים במרפק וזרוע ימין. עשיתי mri. התוצאהקרע מלא של RCL חלקי UCL טנדניטיס גיד המיישר משותף שינויים ארטריטים בסחוס במדור הלטרלי של המרפק סינווייטיס ונוזל תוך מפרקי בכמות קטנה עד בינונית.האורטופד אומר שאין מה לעשות. הכאבים מאוד חזקים. וגם אחרי פיזיוטרפיה שאני עושה כבר 4 חודשים זה לא עוזר. במקרה יש לי גם AVN בברך שמאל שאני בטיפול של מומחה ברך. היד מאוד כואבת ואני לא יודעת מה לעשות. אשמח אם תוכל להפנות אותי לרופא שיוכל לעזור לי. תודה

אתי שלום, מהבעיה שאת מציגה בהחלט נראה כי את אמורה לפנות למומחה לכירורגיה של היד והמרפק על מנת לדון באופציות טיפוליות, אך פורום אינו יכול להוות מדור פרסומי ולכן אינני יכול לתת המלצות שמיות של רופאים ספציפים. אני ממליץ לבדוק דרך מדריך השירותים של הקופה שבה את חברה מיהם המומחים לכירורגיה של היד שבסביבתך או המלצות דרך האינטרנט. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד