פיענוח של מיפוי עצמות של שורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/04/2019 | 18:04 | מאת: ירון

פיענוח של מיפוי עצמות של שורש כף היד. בתמונות במצורפות נראה שיש קליטת חומר בשורשי כפות הידיים ורציתי לברר כמה זה חמור

ירון שלום, תחילה, לא מצורפים כאן קבצים. זו בעיה שחוזרת על עצמה ונראה לי כי מדובר בתקלה טכנית באתר. שנית, מיפוי עצמות כשלעצמו, כמו כל בדיקת דימות אחרת, אינו מספק בשביל להעריך "חומרה" של מחלה. בסופו של שבר מטפלים במטופל ולא במיפוי העצמות. ללא הבנה מה מפריע למטופל, האם היתה חבלה, מה המגבלה, גיל ופעילות החולה וללא בדיקה פיזיקלית, אין למיפוי העצמות כשלעצמו הרבה משמעות. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד