ניתוח ביד ימין במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/04/2019 | 21:27 | מאת: חיים

עשיתי ניתוח שבר אולקרנון במרפק ביד ימין הוסיפו לי פלטה אחת ו9 מסמרים השאלה אחרה זמן לא היה מגבלה שאני יוכל לפתוח ולסגור עד הסוף את השריר וגם שאלה נוספת אחרה הניתוח לא שמו לי גבס רק תחבושת וחבל שמחזיק את הזרוע מה הסיבה שאין גבס

חיים שלום, לאחר ניתוח מהסוג שעברת קיימת מגבלה בטווח ועם הפיזיותראפיה היא משתפרת, אך לרוב נשאר חסר קל שאינו משמעותי מבחינת התפקוד. לגבי הגבס - מאחר ויש פלטה מתכתית המחזיקה את השבר, הגבס מיותר. בברכה, ד"ר יהודה

08/04/2019 | 19:05 | מאת: חיים

אז אני לא כל כך הבנתי המרפק יוכל לפתוח 180 עד הסוף

חיים שלום, אני מניח שתוכל ליישר כמעט באופן מלא. ייתכן כי בהשוואה לצד הלא מנותח יהיה חסר טווח קל שאינו משפיע על תפקוד היום יום. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד