כאב בכרית כף היד ווריד בולט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

26/02/2019 | 00:03 | מאת: עומר

שלום, מזה כשבועיים שיש לי כאב בכרית של כף היד מתחת לאגודל. כאב שבא בגלים. עושה רושם שכתיבה, אחיזה של דברים ובכלל כיווץ של היד מגבירים את הכאב. בד"כ הכאב מלווה גם בוריד שבולט באותו איזור. הכאב והוריד התחילו להופיע ביחד, אז אני מניח שיש ביניהם קשר. מצורפת תמונה בלינק. מקווה שמצליחים לראות את הוריד. http://www.interload.co.il/upload/2479589.jpg האם עלי לפנות לאורתופד? לכירורג כף יד? כירורג כלי דם? תודה.

עומר שלום, ממליץ לפנות למומחה בכירורגיה של היד. המקצוע מכסה גם בעיות "כלי דם" הכפות הידיים. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד