מיפוי עצמות-עמוד שידרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

15/02/2019 | 14:07 | מאת: לינוי

שלום, אשמח לדעת מה זה אומר? ועל מה יכול להעיד תוצאות מיפוי העצמות: "הודגמה קליטה מעט לא אחידה לאורך עמוד השדרה ללא מוקדים פוקליים חשודים וללא שינוי מהותי. הודגמה קליטה מעט מוגברת באזור הטיביוטלארי בקרסות ימין - מאמץ ? טראומה ? מוקד קליטה מוגברת בעקב מימין נסוג פרט לכך לא הודגמה קליטה פתולוגית בשאר הסריקה וללא שינוי מהותי." אני סובלת מפיברומיאלגיה ויש לי בכאבים ובעיה בכף היד כבר 7 חודשים שלא עוברת (לכן ביצעתי את הבדיקה).

לינוי שלום, אין במיפוי העצמות שלך שום קליטה לא תקינה בידיים ולכן אינה יכולה להסביר את מקוןר הכאב. ממליץ לגשת למומחה לכירורגיה של היד להערכה. לגבי שאר מוקדי הקליטה - אבקש להתייעץ עם אורטופד.

17/02/2019 | 11:55 | מאת: לינוי

אבל יכול להיות שעמוד הידרה משדר ליד?

בודאי

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד