אצבע ננעלת בלילה כאב מוזר חודש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/12/2018 | 18:48 | מאת: מילקי 22

קוראים לה קמיצה? האצבע הרביעית ביד שמאל? רק בלילות החודש האחרון באופן קבוע היא מתקפלת כמו צבט של סרטן ולא ניתן להחזיר אותה. אני קם שוטף במים חמים וזה מצליח להשתחרר. במשך היום אני חש כאילו יש לי גומייה באצבע...בינתיים ניסיתי להגביר בי 12 וויטמין די...ככה ככה...מוצר מגנט של ניקן עזר קצת...אך זה חוזר... מה כדאי עוד לעשות? תודה וחג שמח.

17/12/2018 | 09:56 | מאת: ד"ר סורין יורדאש

שלום רב, התסמינים יכולים להתאים לכליאת אצבע (TRIGGER FINGER). ניתן להסתיע לפעמים בטיפול בפיזיותרפיה, או לבצע הזרקה של סטרואידים. ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד/כירורג יד להמשך טיפול. רפואה שלמה, ד"ר יורדאש סורין דניאל

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד