נפיחות בבסיס אצבע לילדה בת 12

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/12/2018 | 12:48 | מאת: נטלי

הי, לאור נפיחות בבסיס הקמיצה נשלחנו לצילום ובדיקת US. הצילום הגיע עם המידע הבא : בגליל המקורב של האצבע הרביעית , בקורטק , ניתן להבחי ן בנגע ליטי ' מרחיב עצם' ' אקסנטרי , מוגבל היטב , .אבחנה מבדלת עם אנכונדרומה ואואזינופיליק . עם גבול סקלרוטי בחלקו ואיזור מעבר חד - מתאים ל NOF ללא עדות לשבר פתולוגי . את תוצאות ה-US לא קיבלנו עדיין. מה זה אומר בבקשה .

17/12/2018 | 09:48 | מאת: ד"ר סורין יורדאש

שלום רב מהתרשמותי הראשונית מהממצאים, מציע לסור בהקדם האפשרי למרפאת כירורגיית יד רפואה שלמה ד"ר יורדאש סורין דניאל

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד