הרדמות וכבדות בכתף ובזרוע השמאלית.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/06/2018 | 16:16 | מאת: כתף וזרוע שמאל

מה גורם להרדמות וכבדות בכתף וזרוע שמאל? ההיסטוריה שלי: יש לי 4 בלט דיסקים בצואר, יש לי היפר מוביליטי בכתפיים, גנטי. קיבלתי זאת מאבא שלי ולצערי העברתי לבת הגדולה וחלק מנכדי. אצלי הכתפיים יוצאות ממקומן בצורה חופשית לגמרי, ויותר נכון לציין שהן כל הזמן בחוץ ואני צריעה להתאמץ להחזיק אותן במקומן. שתי הכתפיים. אני ימנית. עברתי לפני כ- 12 שנים ניתוח פריצת דיסק בגב התחתון.

09/06/2018 | 08:04 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך מתאים ללחץ על שורשי ע"ש הצוארי. פנה לבדיקה ואיחבון לאורתופד מומחה ע"ש. בברכה ד"ר פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד