כאבים במפרק כף היד כבר יותר מחודש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

20/02/2018 | 11:08 | מאת: יפעת

אני סובלת מכאבים במפרק כף היד כבר מעל חודש. לפעמים אחרי מאמץ ולפעמים כאבים שמופיעים ישר בתחילת היום. יש פעמים שבהם אני לא יכולה להרים שום דבר ולעשות אפילו פעולה פשוטה בלי למות מכאבים. אין חום באיזור ואין נפיחות. מה שכן, בפעמים שממש כואב לי לפעמים הכאב עולה לי לאיזור המרפק וממש כואב לי לפתוח את האצבעות. המקום מרגיש לי קשה.

22/02/2018 | 07:12 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך יכול להתאים לבעיה גידית/שרירית כלשהי. פני לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד בהתאם לאיבחון - יוצע לך הטיפול המתאים. בברכה ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד