תת פריקה של המרפק בפעוטות - דרכי מניעה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/05/2017 | 16:25 | מאת: אנטון

שלום רב, לפני כחצי שנה, הבת שלנו (בת שנתיים וחודשיים היום) סבלה מתת פריקה של המרפק, ומאז הדבר חזר על עצמו כבר פעמיים. מעבר להקפדה על זהירות ואי-משיכה, האם קיים משהו שניתן לעשות בשביל לצמצם את הסיכון לחזרת התופעה? פיזיותרפיה ייעודית? אופציות אחרות? תודה רבה והמשך יום נעים, אנטון

10/05/2017 | 06:42 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

אם מדובר ב- PULLED ELBOW - התופעה מוכרת וחולפת מעצמה בגיל יותר מבוגר. הדבר היחידי הוא אכן להימנע ממשיכת היד. בברכה ד"ר פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד