הצטברות נוזלים ביד, לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/05/2017 | 06:38 | מאת: תמר

עברתי ניתוח לחיבור גיד שנקרע באצבע הקטנה ביד. עבר כחודש מאז הניתוח וכרגע אני בתהליך שיקום. היד מאוד נפוחה כתוצאה מהצטברות של נוזלים, דבר המקשה על שיקום התנועה. הומלץ לי על לקיחת כדורים כדי להפחית את הצטברות הנוזלים. האם אין דרך אחרת למנוע הצטברות נוזלים וטיפול התופעה? האם בעיה זו יכולה לחלוף מאליה?

07/05/2017 | 06:33 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

ראשית, עצתי לך לפנות מיידית לרופא המנתח. נטילת כדורים לא תפתור את הבעיה. שאל את הפיזיותפיסט/מרפא בעיסוק המטפילם בך האם אין מקום לחבישת COBAN ו/טו אצבעון לחץ. בברכה ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד