זרמים והרדמות בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/02/2017 | 10:43 | מאת: ציון

שלום רב אני סובל בשלושה חודשים האחרונים מזרמים בכף יד שמאל+כאבים במרפק (וכף יד קרה)כמו כן כבר הרבה זמן לפני כן יש לי כאבים בצוואר ובכתף שמאל, ביקרתי אצל רופא כף יד, ונשלחתי ל-EMG,התשובה היתה שיש בעיה קלה באיזור המרפק, ביקשתי הפניה לבדיקה חוזרת יותר מקיפה, כולל צואר , והתשובה שהיד בסדר ושיש אי תקינות באיזור הצואר בשני הצדדים. שאלתי לאיזה אורתופד, אני צריך לקבוע, האם כף יד או עמוד שישרה צוארי ? ציון

19/02/2017 | 06:21 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

אם הבעיה בע"ש הצוארי - לאורתופד אם הבעיה העצבית ביד - לכירורג יד. בברכה ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד