מצב לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

20/01/2005 | 12:49 | מאת: יגאל

סבי מעד ושבר את ה"תפוח" בין הירך לאגן ניתחו אותו והשתילו לו "תפוח" נירוסטה יומיים לאחר הניתוח הוא היה בהכרה מלאה ולאחר מכן מצב ההכרה שלו התערפל (כבר יומיים) האם זה מצב תקין? ואיך זה יכול לקרות?

23/01/2005 | 13:55 | מאת: יאיר

תחת הכותרת: ברכיים. מצאתי אתר שמראים בו יתוח ברך וירטואלי. האם קיים אתר בו ניתן לראות ארטוסקופיה בברך. תודה

23/01/2005 | 14:01 | מאת: יאיר

,תיקון כתובת אימייל שגויה משאלתי הקודמת. בקשר לארטוסקופיה וירטואלית. תודה

26/01/2005 | 23:03 | מאת:

ליגאל שלום סיבות רבות יכולות לגרום למצב אותו אתה מתאר. החל מדלקת ראות, קרישי דם, הפרעות אלקטרוליטים, זהום, ובעצם המון המון סיבות 'כל הרפואה'. לכן בעצם נועד הביקור והטפול של רופאי המחלקה למצוא את הסיבה לבעיה ולטפל בה ולהחזירו לטוב. בברכה ד"ר גרינטל