cmp

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

17/01/2005 | 19:30 | מאת: lior

במהלך שרות הסדיר אובחן אצלי CMP ברצוני לדעת מה זה המחלה הזאת? ומה ההשלכות שלה

18/01/2005 | 18:14 | מאת:

לליאור שלום CMP הנו אחד מהשמות המכוונים לכאב מתחת הפיקה. שמות רבים לתסמונת. עשויה להגרם מסיבות שונות ולעיתים אין אנו יודעים מה הסיבה לכאבים אלו. טפול פיסיורתפי עוזר לעיתים קרובות. ניתן להרחיב רבות וניתן למצוא חומר רב באינטרנט. אנא נסה תחת השמות: Chondromalacia Patella או Anterior knee Pain . בהצלחה ד"ר גרינטל

10/05/2005 | 19:18 | מאת: שירלי

אני דווקא חושבת שהכוונה היא שגילו אצלך איזו מחלה בשריר הלב... cardiomyopathy = cmp