שבר סופר קונדילארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

29/12/2004 | 18:07 | מאת: יותם

שלום עברתי לפני 4 שנים תאונה ורגלי נפגע קשות, הבעיה העכשווית היא שנאמר לי שאין כל אפשרות לטפל בסחוס שנפגע, רציתי לדעת אם יש טיפולים חדשניים המאפשרים היבנות של סחוס חדש (אם אפשר לשכפל חיות ייתכן לשכפל סחוס?

15/01/2005 | 10:00 | מאת:

ליותם שלום התשובה הנה כן, אבל חלק גדול מהם עדיין בתחום הנסיוני. חלק אחר נותנים מענה זמני וחלק אחר מתאימים לסוג מסוים של פגיעת סחוס ולא לחלק אחר. חשוב לדעת שלא כל מה שמצליח היום ימשיך להאיר פנים בעות מספר שנים ולעבור טפול ממושך עם סבל למשהו שלא ידועות התוצאות ????? בברכה ד"ר גרינטל