פרקי הברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

11/12/2004 | 07:16 | מאת: חסון

אני מתאמן ספיניג , עקב כאבים בברך ימין ביצעתי מיפוי , הדגשה קלה בריכוז ארטיקולרי מדיאלי קדמי.

14/12/2004 | 19:15 | מאת:

למר חסון ערב טוב. אשמח לענות על כל שאלה בברכה ד"ר גרינטל

17/12/2004 | 06:27 | מאת: חסון

אני מתאמן ספיניג , עקב כאבים בברך ימין ביצעתי מיפוי , הדגשה קלה בריכוז ארטיקולרי מדיאלי קדמי . מה זה , ומה כדאי לעשות מבחינת טיפול ופעילות ספורט .

04/06/2005 | 22:12 | מאת: אהובה

בזמן אחרון אני מרגישה כאבים באיזור ברכיים כולל שרירים קידמיים ואחוריים וגם בשרירי ידיים באיזור הכתף. התוצאות של סריקת מיפוי העצמות: 1.שינוים ניווניים בעמוד השדרה צוורי אמצעי מימין 2.הדגשה קלה מאוד בריכוז באיזור ארטיקולרי מדיאלי שתי ברכיים.יכול להתאים לתהליך דלקתי השאלה מי מטפל בזה האם אפר להמשיך בפעילות ספורטיבית איזה ובאזה הקף מראש תודה רבה