מתיחת רצועה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

09/12/2004 | 12:00 | מאת: אריאל

לפני שבוע נפלתי ומתחתי את הרצועה בברך ימין, היום לאחר שבוע מנוחה, עדיין כואב לי מאוד, בבדיקה שערך האורטופד הוא רשם: צילומי הברך תקינים, אי מיציבות מדיאלית דרגה ראשונה, ללא הגבלה בתנועות , ללא תפליט. רגישות מעל תאחיזה מדיאלית מקורבת ללא אי יציבות קידמית. לא ברור לי מה זה אומר, מה האפשרויות העומדות בפני לטיפול (הרופא רשם לי Genutrain S, ופיזיוטרפיה), כמה זמן צריך להשתמש באביזר הזה, ממה צריך להמנע, איך ניתן לשפר את הטיפול וכו. אודה על תשובתך

14/12/2004 | 19:18 | מאת:

לאריאל ערב טוב. קורה הרבה שאתה יוצא מבעל המקצוע שטיפל בך ומתחיל לחשוב ופתאום יש המון דברים שלא מובנים ואתה רצית בעצם לשאול אותו..... ברור לי מה שהאורתופד רשם. אך בניגוד אליו לא הצלחתי לבדוק אותך ואין לנו כאן את האפשרות להתרשם מהברך ולענות על השאלות בצורה הוגנת. לכן אם יורשה לי אנא חזור לאורתופד שבדק אותך ושאל אותו. אתה בעצם מבקש הסבר לגבי הבעיה עצמה והאפשרויות הטיפוליות ולכן חשוב לשאול אותו שאלות בסיסיות אלו... בברכה ד"ר גרינטל