כאבים בראש הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

01/12/2004 | 17:51 | מאת: Elena

בצילום שעשיתי לאחרונה, רואים בברור שפרק הירך שחוק, וזה כנראה מקור הכאבים. מה קורה אם אני לא עושה ניתוח להחלפת הפרק? כלומר, אם אני מחליטה ששווה לי יותר לסבול כאבים מאשר לעבור ניתוח? הייתי רוצה לשמוע על סכנות, הטבות, כדאיות? אני בת 66, ובגלל שלא זזה הרבה, (כאבים) השמנתי מאוד. אין לי אוסטיופורוזיס. אין לי שום מחלה אחרת. רק קצת לחץ דם גבוה, מטופל ומרוסן. תודה מראש. Elena

02/12/2004 | 20:13 | מאת:

לאלנה שלומות אלו בדיוק השאלות שיש לענות עליהן לאחר הבדיקה. כאשר את באה להבדק, ואני לומד את הבעיות, לומד על המצב הבריאותי הכללי, בודק את התנועה, מעיין בצילומי הרנטגן, אז המקום להעלות שאלה שאלה ולקבל את התשובות כהלכה. לכן אני מציע קשר למוקד 9376666 ואז בסיכומו של דבר ניתן יהיה לענות, ראשון ראשון ואחרון אחרון בברכה ד"ר גרינטל