כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

28/11/2004 | 17:58 | מאת: שרון

שלום רב, לפני כשנתיים בערך נחבטתי בברך מפינת מיטה (די בעוצמה) כאב שחלף לאחר מס' ימים, אך מאז בכל פעם שעמדתי עמידת שש הן על משטח קשה והן על מזרן הרגשתי אי נוחות מסויימת בברך וכאב קל, היום בבוקר חשתי בכאב מתמיד בברך, היא נפוחה, (אולי יש נוזל) אדומה והכאב מתחזק. האם לדעתך הדבר קשור במכה הישנה ואם כן מה זה יכול להיות? אודה להתיחסותך.

29/11/2004 | 21:37 | מאת:

לשרון שלום וברכה יתכן ונגרם אז נזק לברך. אם נגרם נזק יכול הוא לבוא לידי ביטוי באותם כאבים אם נגרם נזק יכול הוא להביא לכאב ולנפיחות הנוכחים מה עושים? פונים לבדיקת אורתופד. בסוף הבדיקה במידה וצריך מבצעים צילומים מתאימים.... בקיצור: פונים לברור רפואי... בהצלחה ד"ר גרינטל

08/12/2004 | 17:42 | מאת: צבי הלר

כארבע שנים התפתחה בברך ציסטה בשם בייקר, כעת גדלה לממדים גדולים מאד כמו כן כאבים בברך. קשיי הליכה גדולים , עליה וירידה במדרגות קשה ביותר.