שיחזור הפיקה של הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

27/11/2004 | 18:34 | מאת: חוה

שלום רב. ברצוני לדעת על ניתוח בברך בשל בעיה כתוצאה מנפילה, הפיקה השמאלית של הברך ברחה ממקומה נעשה ניתוח, אני רוצה לדעת על המשך החלמה בזמן בתודה חוה בוחבוט.

29/11/2004 | 21:48 | מאת:

לחוה שלום קודם כל אני חייב לאחל לך הצלחה בהמשך השיקום לאחר הניתוח. קיימים ניתוחים רבים לתקון מהלך הפיקה. הגישה של כל מנתח שונה והמהלך שלאחר הניתוח נקבע על ידי המנתח. לכן לצערי את חייבת לפנות אליו לקבל ממנו את ההסברים המדויקים לגבי המהלך וההמשך של ההחלמה. כל מה שאנו נספר לך הנו פשוט בגדר ניחוש כי המהלך מאד אינדוידואלי בברכה ד"ר גרינטל