רכיבה על אופניים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

25/11/2004 | 15:13 | מאת: ניר

שלום רב, אני בחור בן 28 בריא בד"כ. לפני 6 שנים היה לי בברך ימין תהליך דלקתי שבו הרגשתי את הברך כבדה ולאחר התהליך עשיתי בירור ונאמר לי שיש לי שחיקה של הסחוס . כיום אני מרגיש לפעמים כאבים ברמה נמוכה בברך. איך אוכל לדעת האם מותר לי לרכב על אופניים? האם אסור או שאני צריך לשים תחבושת עם סיליקון על הברך? בתודה מראש ניר

30/11/2004 | 18:06 | מאת:

לניר שלום קיים כלל יסוד שאם ישנה פעילות שמביאה לכאב בברך בזמן הפעילות או לאחר הפעילות יש להתייחס לפעילות זו בזהירות ולשקול להמנע ממנה. לא ברור לנו מה יש לך. הסיבה פשוטה שמספר מבנים בברך עשויים לעבור שחיקה. לכן בעצם היות ואנו לא בדקנו אותך אין לדעת מי מהמבנים הנו זה שהוצמדה לו הכותרת 'שחוק'. לכן כדאי לפנות שנית לבדיקה ולראות מה דעת הבודק. ישנם מקרים שמגן ברך עם סילקון רצוי ובמקרים אחרים גורם לרפיון שרירים. ישנם מקרים שמותר אופניים ומקרים אחרים לא רצוי....... בהצלחה ד"ר גרינטל

30/11/2004 | 18:07 | מאת:

לניר שלום קיים כלל יסוד שאם ישנה פעילות שמביאה לכאב בברך בזמן הפעילות או לאחר הפעילות יש להתייחס לפעילות זו בזהירות ולשקול להמנע ממנה. לא ברור לנו מה יש לך. הסיבה פשוטה שמספר מבנים בברך עשויים לעבור שחיקה. לכן בעצם היות ואנו לא בדקנו אותך אין לדעת מי מהמבנים הנו זה שהוצמדה לו הכותרת 'שחוק'. לכן כדאי לפנות שנית לבדיקה ולראות מה דעת הבודק. ישנם מקרים שמגן ברך עם סילקון רצוי ובמקרים אחרים גורם לרפיון שרירים. ישנם מקרים שמותר אופניים ומקרים אחרים לא רצוי....... בהצלחה ד"ר גרינטל

30/11/2004 | 18:08 | מאת:

לניר שלום קיים כלל יסוד שאם ישנה פעילות שמביאה לכאב בברך בזמן הפעילות או לאחר הפעילות יש להתייחס לפעילות זו בזהירות ולשקול להמנע ממנה. לא ברור לנו מה יש לך. הסיבה פשוטה שמספר מבנים בברך עשויים לעבור שחיקה. לכן בעצם היות ואנו לא בדקנו אותך אין לדעת מי מהמבנים הנו זה שהוצמדה לו הכותרת 'שחוק'. לכן כדאי לפנות שנית לבדיקה ולראות מה דעת הבודק. ישנם מקרים שמגן ברך עם סילקון רצוי ובמקרים אחרים גורם לרפיון שרירים. ישנם מקרים שמותר אופניים ומקרים אחרים לא רצוי....... בהצלחה ד"ר גרינטל