אז מה עושים?..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

23/11/2004 | 21:45 | מאת: נ.א.

דר' גרינטל שלום. בהמשך לשאלתי על כאבים בברך בעת כיפוף ועמידת ברכיים השבת לשאלתי שאולי יש בעיה מתחת הפיקה . אז מה עושים ? בכל זאת יש הפרעות כאב ותיפקוד? אני בעשור הרביעי...(ושמן...)

24/11/2004 | 16:51 | מאת:

לנ.א. שלום לכל בעיה ברפואה בכלל ולבעיות אורתופדיות של הברך בפרט ישנו טפול שמרני וטפול ניתוחי. הטפול השמרני עשוי להתחיל בפיסיותרפיה, תרופות, טפולים אלטרנטיבים מסוגים שונים ועוד. זו אף הגישה המקובלת אצל המומחה האורתופד שמטפל בך. כל שעליך לעשות הנו לראות אם יש מקום לטפול ולהחליט לגבי סוג הטפול בהצלחה ד"ר גרינטל