כאבים בברך שמאלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

12/11/2004 | 08:02 | מאת: דבי י.

אינני יודעת מה עובר על האתר הזה. שאלתי שאלה ב- 10.11.04 וכשלחצתי על "תשובה" הגעתי לאתר של מישהי בשם "רעיה" שהיה בו שאלה ולא תשובה שלכם. מה קורה? לא קיבלתי תשובה לשאלתי מדוע? ולמה כשאני לוחצית RE שזה תשובה - אני מגיעה לשאלה של מישהי אחרת מה קורה פה?

17/11/2004 | 17:04 | מאת:

לדבי שלום היום זה יום מוזר: את השלישית או הרביעית היום שעוצרת אותי, ושואלת אותי שאלה על משהו שאין לי מושג מאיפה להתחיל לענות. הדבר היחידי שלמדתי מהמכתב שאם במחשב שלך את לוחצת תשובה המחשב מעביר אותך לאתר אחר..... בהצלחה בפענוח החידה ד"ר גרינטל