צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

29/10/2004 | 21:57 | מאת: אלון

שלום אני בן 40 וסובל מכאבי צוואר כבר זמן רב בין היתר אני עושה טיפול קבוע באולטרא סאונד לצוואר אצל מטפל פיזיותרפיסט המטפל עושה לי אולטרא סאונד הן על שרירי הצוואר והן ישירות על החוליות כדי להקל על החוליות. אמר לי מישהו שלדעתו אסור לעשות אולטרא סאונד ישירות על החוליות וזה מסוכן. האם זה נכון ואסור לעשות על החוליות אלא רק על השרירים וזה מסוכן? תודה

01/11/2004 | 16:51 | מאת:

לאלון שלח שאלתך בפורום עמוד השדרה, אף בין הקוראים, אני סקרן מה חושבים שם כולם ד"ר גרינטל