כאבים לאחר החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

26/10/2004 | 15:57 | מאת: יוסי לבן

ד"ר ארנון שלום רב:בחודש יוני 2003 עברתי החלפת פרק ירך ימין אצל פרופסור רופמן בבית חולים אלישע הכל היה בסדר עד לפני חודש בו החלו לי כאבים לאורך כל הרגל עברתי צילומים והשתל יושב במקומו והכל בסדר לפי האורטופד שלי למעט שריר מדולדל שלדעתו גורם לי לכאבים הנ"ל קיבלתי כדורים סלקוקס והפניה לאורטופדיה לחיזוק השריר הכאבים לא עוברים אלה רק משתנים בעוצמתם מיום ליום פעם כואב נורא ופעם פחות מה לדעתך אני יכול לעשות האם ישנו איזה שהוא טיפול שיכול לעזור לי בינתיים קבעתי תור למרפאת כאב בקופת חולים לין חיפה בתחילת נובמבר אשמח עם תוכל לתת לי את מירב הפרטים לגבי כל האפשרויות שכדאי לנסות בתודה מראש על העזרה לי ולכל שאר האנשים בפורום הזה.

26/10/2004 | 17:17 | מאת:

למר לבן שלומות לצערי לא כל אדם מחלים במיידי ובצורה אופטימלית לאחר החלפת הפרק. וזאת גם אם המהלך תקין. יש מעת לעת אנשים שהמהלך הרפואי ארוך ומיגע ואף לעיתים מגיעים לטפולים למרפאת כאב. תמיד חשוב במקרים אלו לשלול זהום, בכל דרך אפשרית היות וזהום יכול להיות הגורם לכאב והנו בעל המשמעות הגבוהה. אני בטוח שהרופא המטפל בך חשב על כך אך אין שום מניע שתשוחח עמו בעניין זה בברכה ד"ר גרינטל