כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

13/10/2004 | 11:25 | מאת: הני

שלום רב, לפני מספר חודשים התחלתי לצעוד, והפסקתי אחרי שבועיים לערך, מאז כאבים חזקים במיוחד בקימה מהכסא, ממש מרגישה את השרירים מעל הברך נפוחים וכואבים. מה עושים. אני מרגישה כמו נכה למה??? אודה על תשובה מהירה. תודה רבה! הני

20/10/2004 | 16:10 | מאת:

להני שלום אדם מרגיש 'כמו נכה' כאשר יש מגבלה מסוימת גופנית המתסכלת אותו ונראה לי שזהו מה שקורה אתך. ניתן לנחש שאצלך מדובר על בעיה הקשורה לברך. אותה פעילות גופנית שהסתערת עליה עשויה היתה לעורר בעיה נרדמת שאולי כניסה מתונה לפעילות היתה מונעת. לכן בעצם צריך לבדוק אותך ולראות מה באמת יש לך. אם יורשה לי להציע גשי לאורתופד קופת החולים בתור פעולה ראשונה, הבדקי, ראי מה באמת קורה לך. אנו תמיד נמצאים לעזור בדעה נוספת. בברכה ד"ר גרינטל