דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

06/10/2004 | 20:30 | מאת: איריס

שלום, אמי חולה מזה 10 שנים בדלקת פרקים ואני אחרי הריון שבמהלכו סבלתי מכאבי ברכיים וקנקים בצוואר. קיבלתי פרטנאל וזה עזר לי מאוד. מכיוון ששמענו שאין להשתמש בויוקס רציתי להמליץ לה על הפרטנאל שלקחתי. האם יש סיבה לא לקחת ויטמינים אלה ללא מרשם רופא?

09/10/2004 | 13:07 | מאת:

לאיריס שלום התשובה פשוטה: התייעצי עם רופא המשפחה. לגבי תרופה זו או כל תרופה אחרת יש להתייעץ עם רופא המשפחה. תרופות משולות לחומר נפץ. יכול להיות קפצונים, פקקים, חזיזים, או TNT ודינמיט. שמוש נכון מביא ברכה. שימוש לא נכון עשוי להתנגש עם תרופות אחרות ולהביא בעיות רבות. ההתאמה הנה רק על בסיס אינדיוידואלי. אנא לכן: התייעצי עם רופא המשפחה תודה ד"ר גרינטל