טיפולים חדשים ב- OCD

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

02/10/2004 | 20:53 | מאת: רמי

אני סובל מאוסטאוכונדריטיס דיסקנס בברך מזה מספר שנים, בעבר לא היה טיפול לבעיה זו, האם בשנים האחרונות קיימים טיפולים חדשים ויעילים, אם כן כיצד אוכל לדעת אם אני מועמד מתאים לטיפול זה ? תודה.

09/10/2004 | 13:15 | מאת:

לרמי שלום גם בעבר היה טפול לבעיה שהעלת וגם כיום יש טפולים לבעיה שהעלת. בשנים האחרונות התווספו מספר סוגי טפולים לנזקים של OCD לברך. האם הם יעילים? תלוי את מי שואלים. הבעיה בטפולים אלו מעבר לקושי ולאסטרטגיה המורכבת של הפעולה הנה מה קורה לטווח ארוך. האם יש מידע לגבי ההצלחה לטווח ארוך וזה הקושי העיקרי. לכן הנכון לעשות הנו לפנות למרפאת החוץ האורתופדית של בית החולים הסמוך למקום מגוריך, לשבת ולשוחח עם מומחה ברך, לשאול איזו שיטה הוא נוקט, מה ההצלחה לטווח ארוך, מה האלטרנטיבות. ניתן להתייעץ עם שניים או שלשה מומחי ברך כך שכל האפשרויות תהיינה פתוחות לגביך. בהצלחה