האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

21/06/2004 | 23:32 | מאת: נועה

שלום ד"ר אני בת 54, בריאה בד"כ (חוץ מסוכרת). לאחרונה הורדתי הרבה ממשקלי גם בעזרת דיאטה בשילוב עם הליכה מסיבית (כשעה ביום). לצערי בשבועות האחרונים החלו לי כאבים עזים בפרק הירך הימני עם הקרנה לברך. בצילום לא נמצא משהו משמעותי, והרופא טוען שזוהי דלקת. מאחר ואינו יכול להזריק לי סטרואידים, הוא המליץ על אתופן. שאלתי, האם יש סיכוי שטיפול תרופתי יעזור (עד היום לא עזרו לי כל התרופות מסוג זה כולל ויוקס) והאם יש קשר להליכה היומית שלי ולבעיה? האם יש סיכוי שהיא תיפתר ואוכל שוב לצעוד? תודה

25/06/2004 | 11:05 | מאת:

לנועה שלום וברכה מכתבך השאיר אותי באי שקט מסוים: מדוע שיהיו לך כאבים בפרק הירך? האם יש פגיעה בחלק מהעצם כגון AVN? האם תהליך ניוון? האם מדובר בכאב מוקרן מאזור אחר? שאלתי את עצמי: האם צריך להפנות אותך למפוי עצם או לבדיקות הדמיה ומעבדה נוספות? אנא: אל תשאירי את הדברים כך, פני לאורתופד המטפל בך, השלימי ברור. נשמח ללמוד מה התפתח. בברכה, ד"ר גרינטל

26/06/2004 | 00:03 | מאת: נועה

מודה לך על התייחסותך, אמשיך לברר את הנושא ומקווה שיימצא לי מזור