החלפה חוזרת של מפרק ירך שמאל עם השתלת חצי אגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

18/06/2004 | 00:45 | מאת: דוד

לפני 22 שנה עשיתי החלפת פרק ירך שמאל כיוון שלא החלפתי את המפרק לאחר 10 שנים. כיום חלק גדול מהעצם מעל למפרק העליון חסר היום מוצע לי לשתול חצי אגן מעצם מושתלת בנוסף למפרק הייתי רוצה שתרחיב על התהליך הצפוי לי בזמן הניתוח ולאחר הניתוח.

19/06/2004 | 19:31 | מאת:

לדוד שלום אתה מספר על הבעיה השכיחה האפיינית לשחיקה של פרק ירך כאשר באותה תקופה החלפת פרק הירך היתה אפשרית עם משתל הבנוי מראש מתכת וCUP מפלסטיק רפואי. השחיקה של הפלסטיק הרפואי מביאה לתגובה של הגוף, הרס העצם והרופא המנתח שלך נמצא כעת מול בעיה של חוסר בעצם וצריך לגשר ולמלא ולהחזיר את שחסר. ממכתבך ניתן ללמוד כי אתה מטופל כעת על ידי מומחה בתחום החלפות הפרקים ונראה לי שגישתו מושכלת ונכונה. האם עניתי לך? לא בטוח שהצלחתי לספק את התשובה. באם תרצה מעבר לכך נשמח לתת שרות וכל שעליך לעשות להתקשר למוקד תורים 03-9376666 לבוא , להבדק, נעיין בצילומים ונוכל לתת תשובות בכבוד רב ד"ר גרינטל