החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

30/09/2005 | 04:58 | מאת: ת

לפני 12 שנה אמי , כיום בת 67, נותחה והוחלף פרק ירך. כיום היא נאלצת להחליף את השתל.בבית החולים קפלן נאמר לה כי אזל המלאי ומשרד הבריאות אינו נותן כרגע תקציב לרכישת שתלים. אמי סובלת מכאבי תופת, נעזרת בהליכון ומתקשה לתפקד. א. למי ניתן לפנות בנושא? ב. האם באמת הופסקו כיום הניתוחים בשל מחסור? ג. נאמר לה לשתות אופטלגין נוזלי להפחתת הכאב, אך הוא אינו מועיל. מה ניתן לקחת במקום?

19/10/2005 | 11:21 | מאת:

אינני יודע שאזל מלאי המשתלים לפי דעתי ניתן להפנות לקופ"ח למאנה או ניתן להפנות את אמך לבית חולים אחר