ניתוח בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

04/09/2005 | 16:46 | מאת: צבי

ד"ר סטיבן שלום אני בן 68 וכבר מס' שנים אני סובל מבעיות בברך שמאל, לאחרונה המליצו לי לעבור ניתוח להחלפת מפרקי הברך , ברצוני לשאול מה מידת הסיכון של ניתוח זה, במה זה כרוך ,האם יהיו איזה שהם מגבלות לאחרי הניתוח, ומה מידת ואורך ההחלמה? ברצוני לציין שעברתי 2 צינתורי לב ואני סובל מאסטמה לחץ דם גבוה ומשקל עודף לא קטן. אודה לתשובתך

07/09/2005 | 09:19 | מאת: דר וולקס

בחולה הסובל משחיקה קשה בסחוס ועקב כך ירדה באיחוד חיים יש מקום לניתוח החלפת ברך. כמובן מדובר על ניתוח גדול עם סיכוני הרדמה (לגבי הרדמה קיים פורום נפרד) וסיבוכים של הניתוח שעיקרם הם זיהום פקקת ורידים אי יציבות ופגיעה עצבית כולם באחוזי נמוכים. אבל לפני כל החלתה על ניתוח תצתרך לשבת עם המנתח שבחרת על מנת לוודא שכל שאלותך יענו