גמישות יתר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

01/09/2005 | 10:08 | מאת: חזי 27

שלום רב! אני בן 27 וסובל מכאבי ברכיים לאחר מאמץ כבר כמה שנים. ניסיתי טיפולים רבים כגון פיזיוטרפיה,שיאצו ודיקור סיני. דבר לא הקל את כאבי.יש לציין כי אני אוהב לשחק כדורסל והכאב חוזר לאחר משחק, הליכה ארוכה,עמידה ממושכת וכו'. חלק מהרופאים אצלם ביקרתי איבחנו זאת כגמישות יתר או חוסר סחוס. רציתי לדעת כיצד ניתן להקל בכאב? האם יש מזון מסוים שיכול לשפר את מצב הסחוס? תודה מראש,חזי.

04/09/2005 | 13:46 | מאת: דר וולקס

בלי בדיקה קשה לאבחן ואחן לטפל בבעיתך תוספי מזון עם GLUCOAMINE CHONDROITIN SULPHATE אמורים לשפר סחוס