כאבים בשרירי הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

29/08/2005 | 01:25 | מאת: בן 16

שלום ד"ר, אני בן 16 וכבר חצי שנה אני סובל מכאסים בשרירי הרגליים. הכאבים מופיעים אחרי פעילות גופנית, ואחרי ישיבה. הכאבים אלו כאבי עייפות, ואני נגיד יושב חצי שעה ופתאום כואבים לי שרירי הרגליים כאילו רצתי שעה. לאחרונה זה היכה בי- הכאבים מקורם בברכיים, מכיוון שכאשר אני יושב לא אמורים להופיע כאבי שרירים, אך הם כן מופיעים ומקורם בברכיים. זאת ועוד, קשה לי לשבת רגיל יותר משעה בערך כי הברכיים מקופלות, ואז אני חייב למתוח את הרגליים. אחרי שאני משנה תנוחה לתנוחה בה הרגליים מתוחות ולא מקופלות, הכאבים גם מופיעים, ואז אני חייב להחזיר את הרגליים למצב בהן הם מקופלות. כמעט שכחתי לציין, שאחרי שאני רץ, הברכיים שלי נעשות חמות. השערתי, למעשה אני סבור כי הכאבים מקורם בברכיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.

29/08/2005 | 19:38 | מאת:

אדוני הצעיר בן ה 16 בהחלט יתכן ואתה צודק. אנא פנה לבדיקה. חשוב מאד שאדם בעל נסיון יראה את הברכיים שלך ויכוון את המחשבות שלך בברכת המשך ד"ר גרינטל