אוסטאו ארטריטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

21/08/2005 | 18:09 | מאת: רוני

שלום רב, אמי בת 79 סובלת כ-5 חודשים מכאבים בברך שמאל עם נפיחות. היא מתקשה בהליכה ואינה מצליחה לעלות במדרגות.אינה מצליחה לעמוד למספר דקות, ולא לנעול נעליים. האם מחלה זו ניתנת לריפוי או עליה כך להמשיך לסבול ? אנא הצע לי מה לעשות , כיצד לרפא אותה? תודה מראש, רוני

04/09/2005 | 09:19 | מאת: אורנה

מצטרפת לשאלה של רוני תודה

04/09/2005 | 12:09 | מאת: ערן

יש ניתוח מוצלח להחלפת מפרק הברך. זה ניתוח מורכב אבל התוצאות טובות מאד. פנו לאותופד מומחה למחלות מפרקים, סבתי עברה ניתוח כזה בשתי הברכיים והיא מאושרת בהצלחה, ערן

04/09/2005 | 17:54 | מאת: רוני

לערן שלום רב, תודה על תשובתך. האם אוכל לדעת היכן נותחה סבתך? האם היו כאבים לאחר הניתוח או ההחלמה היתה מהירה? מודה לך, רוני